Από τη Λάρισα ξεκίνησαν με το αυτοκίνητό τους για να αρπάξουν τσάντες στην Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν πριν προλάβουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους! Μέσα σε λίγη ώρα είχαν χτυπήσει τρεις γυναίκες και χρειάστηκε πρωτοφανής κινητοποίηση της Αστυνομίας για να συλληφθούν.   Οι δυο νεαροί Έλληνες ξεκίνησαν τη δράση τους στο κέντρο της Καλαμπάκας, όπου επιτέθηκαν σε μια γυναίκα, την χτύπησαν και της πήραν την τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Αμέσως μετά, πήγαν στα Τρίκαλα όπου χτύπησαν άλλη μια πεζή και της άρπαξαν την τσάντα με 300 ευρώ, την ταυτότητά της και προσωπικά αντικείμενα. Η τελευταία τους απόπειρα, πάλι στα Τρίκαλα, απέτυχε καθώς η γυναίκα που διάλεξαν για θύμα αντιστάθηκε σθεναρά.  

Έτσι, αναγκάστηκαν να φύγουν με το αυτοκίνητό τους, αλλά οι περιγραφές που έδωσαν τα θύματα συνέπιπταν και οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως ήταν οι δράστες όλων των επιθέσεων και έκλεισαν τις εξόδους του νομού.

Το αυτοκίνητο με τα δύο αδέλφια εντοπίστηκε στο Κεραμίδι Τρικάλων κοντά στην έξοδο προς Λάρισα και οι νεαροί τσαντάκηδες συνελήφθησαν από άνδρες της ΟΠΚΕ.


Η προανάκριση διερευνά αν ευθύνονται και για άλλες παρόμοιες κλοπές.


Πηγή: protothema.gr