Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τον εντοπισμό των δύο άγριων ληστών με τα καλάζνικοφ οι οποίοι πριν μια ώρα ληστεψαν χρηματαποστολή τράπεζας στην Ηλιούπολη και διέφυγαν αρπάζοντας διαδοχικά τρία αυτοκίνητα τραυματίζοντας τον ένα οδηγό
Τελευταίο στίγμα των ληστών είναι έξω από ξενοδοχείο στην περιοχή της Καστέλας όπου βρέθηκαν δεσμίδες ευρώ από τα χρήματα που άρπαξαν από το χτύπημα της Ηλιούπολης. Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους πολίτες αν δουν οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να καλέσουν αμέσως το 100 και να μην κάνουν οποιαδήποτε άλλη κίνηση καθώς οι ληστές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοί. Φέρουν βαρύ οπλισμό και πυροβολούν εν ψυχρώ. 

Όλα άρχισαν από την αιματηρή ληστεία στην Ηλιούπολη

Αιματηρή ληστεία
 με καλάσνικοφ σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε τράπεζα της Ηλιούπολης στην πλατεία Κανάρια. 
Οι δράστες εισέβαλαν στην τράπεζα και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, οι επικίνδυνοι ληστές προσπάθησαν να διαφύγουν με μηχανή, ωστόσο φαίνεται ότι τους «πρόδωσε» καθώς δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι αποφάσισαν να αρπάξουν αυτοκίνητο από μια διερχόμενη γυναίκα οδηγό.

Στο ύψος της Αμφιθέας οι ληστές για να κρύψουν τα ίχνη τους αποφάσισαν να αλλάξουν και πάλι αμάξι.   

Αυτή τη φορά επέλεξαν ένα ταξί. Ο άτυχος οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει και τότε ο ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε στο πόδι ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Άρπαξαν το ταξί και άρχισαν να κινούνται στην παραλιακή προς Πειραιά.   

Στο ύψος του ΣΕΦ οι δράστες ακινητοποίησαν ακόμη ένα ταξί. Με την απειλή των όπλων ανάγκασαν τον οδηγό να κατέβει και άρπαξαν το όχημα.Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξί που άρπαξαν οι δράστες στο ΣΕΦ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Καστέλας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μάλιστα και χαρτονομίσματα στο δρόμο κοντά στο ξενοδοχείο και έτσι εστιάζουν στο χώρο τις έρευνες.