«Βρίσκονται τα οστά του μικρού Μπεν θαμμένα κάτω από τα χαλάσματα εργοστασίου;». Mε αυτό τον τίτλο περιγράφουν τα μέσα ενημέρωσης στη Βρετανία τις εξελίξεις που έχουν προκύψει στην υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίντχαμ, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991 στην Κω.   Σύμφωνα με πληροφορίες από τα βρετανικά μέσα, οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την Αγγλία ένα ειδικό μηχάνημα προκειμένου να σκανάρουν με 3D το υπέδαφος κοντά στο σημείο που ο ηλικίας μόλις 21 μηνών Μπεν εξαφανίστηκε.  

Εκείνη την τραγική ημέρα η μητέρα του τον είχε αφήσει στους γονείς της για να πάει στην δουλειά της κι εκείνοι στη συνέχεια τον πήραν μαζί τους σε μια φάρμα για να παίξει, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσαν ότι είχε εξαφανιστεί.

Τότε άρχισε και ο Γολγοθάς τους για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν.

Παρά τα τραγικά αυτά σενάρια η μητέρα του, Κέρι πάντα πίστευε ότι το παιδί της ζει σε μια άλλη οικογένεια στο εξωτερικό. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις έρευνες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιδί να σκόνταψε σε βαθύ λάκκο που ανοιγόταν για τα θεμέλια κατασκευής και να καταπλακώθηκε από το χώμα. Η Daily Mirror μάλιστα μεταφέρει και την κατάθεση Ελληνα οδηγού εκσκαφέα που εκείνη την ημέρα είχε ανοίξει το βαθύ χαντάκι, αλλά κατά δήλωση του δεν είχε δει πουθενά το παιδί.   
 
Ο παππούς του Μπεν από την άλλη, Εντι, επιθυμεί να δοθεί ένα τέλος στον εφιάλτη διαρκείας είκοσι ετών ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι ο μικρός Μπεν κατέληξε θαμμένος από χώμα.