Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί νωρίς το πρωί επίθεση από ομάδα αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη, έξω από το κτίριο Διεύθυνσης Αλλοδαπών.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ: «Σήμερα το πρωί, κοντά στην έδρα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, στην οδό Σαλαμινίας - Ταύρος, συνεπλάκησαν μεταξύ τους ομάδες αλλοδαπών, που ανέμεναν τη λήψη εισιτηρίου προτεραιότητας για την υποβολή αιτήσεων ασύλου.  

Αστυνομικές δυνάμεις που κατέφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από τους συγκεντρωμένους αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις αστυνομικοί.  

Από το χώρο των επεισοδίων προσήχθησαν 127 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δυο, υπήκοοι Μπαγκλαντές, για την επίθεση εναντίον των αστυνομικών.  

Από το χώρο των επεισοδίων περισυνελλέγησαν επτά φιάλες μπύρας με εύφλεκτο υγρό, 52 ξύλινοι λοστοί, ένα σκεπάρνι και αρκετές πέτρες.  

Οι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.  Οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.  Τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».