current views are: 1

25 Μαΐου 2012
Δημοσίευση17:59

Το τέλειο μακιγιάζ για καστανές

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ ψάχνεις να βρεις ποια είναι τα χρώματα εκείνα που θα αναδείξουν την ομορφιά σου. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το μακιγιάζ που είναι ιδανικό για το καστανό χρώμα μαλλιών και συγκλόνισε τα πλήθη! 

Δημοσίευση 17:59’
αρθρο-newpost

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ ψάχνεις να βρεις ποια είναι τα χρώματα εκείνα που θα αναδείξουν την ομορφιά σου. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το μακιγιάζ που είναι ιδανικό για το καστανό χρώμα μαλλιών και συγκλόνισε τα πλήθη! 

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ ψάχνεις να βρεις ποια είναι τα χρώματα εκείνα που θα αναδείξουν την ομορφιά σου. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το μακιγιάζ που είναι ιδανικό για το καστανό χρώμα μαλλιών και συγκλόνισε τα πλήθη!  Δεν είναι μυστικό ότι το χρώμα των μαλλιών και ο τόνος της επιδερμίδας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό ποια χρώματα στο μακιγιάζ σου πάνε και ποια όχι. 

Η βάση είναι το παν: Σαν καστανή ξέρεις πολύ καλά ότι το πρόσωπό σου δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό αν έχεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Εννοείται ότι μετά τον καθαρισμό και την ενυδατική σου σειρά έχει η τέλεια κάλυψη. 
 
Είναι πολύ βασικό το μέικ-απ να ταιριάζει τέλεια με την απόχρωση της επιδερμίδας. Τώρα το καλοκαίρι ένας τόνος πιο σκούρο μέικ-απ είναι ιδανικός και το βασικό είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διχρωμίες όπως για παράδειγμα ο λαιμός σου να είναι πιο ανοιχτόχρωμος από το πρόσωπο.  

Ρουζ : Το ρουζ αλλάζει όλο σου το πρόσωπο και πρέπει να του δώσεις την προσοχή που αξίζει. Έτσι ακριβώς όπως διαφέρουν οι χρωματικοί τόνοι των μαλλιών έτσι αλλάζει και η απόχρωση της επιδερμίδας.   

Το «ζεστό» τριανταφυλλί ροζ αν είσαι καστανή στην πιο ανοιχτή του εκδοχή και το ρουζ με ροδακινί και μπρονζέ τόνους είναι ότι πρέπει αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά. Και εδώ ο τόνος της επιδερμίδας σου παίζει τεράστιο ρόλο και καλά θα κάνεις αν έχεις σκούρο τόνο να προτιμήσεις ένα πιο «γλυκό» ροζ που θα απαλύνει τα χρώματα σου.  

Τα χρώματα στα μάτια: Αν είσαι καστανή του καφέ τότε πρέπει φέτος το καλοκαίρι να επενδύσεις στα ζωηρά χρώματα: τα έντονα όπως τα πράσινα, μπλε, κοραλλί και πορτοκαλί είναι χρώματα που όχι μόνο σε βάζουν στην καρδιά της μόδας αλλά δίνουν ένταση και βάθος στο βλέμμα σου.  

Τώρα είναι η ευκαιρία να τολμήσεις ένα ανατρεπτικό μακιγιάζ με μάτια σε κοραλλί τόνους ασορτί ρουζ και απλά κοραλλί χείλη που κολακεύει όσο τίποτα. Τα μεταλλικά χρώματα που είναι στη μόδα σου ταιριάζουν στη χρυσή εκδοχή τους αν είσαι καστανή με ζεστές αποχρώσεις (καστανό του καφέ ή στο χρώμα της καραμέλας).   
Αντίθετα, αν έχεις πιο ψυχρές αποχρώσεις του καστανού (σκούρο ή προς το μαύρο), καλά θα κάνεις να επιλέξεις την ασημί εκδοχή των μεταλλικών σκιών.  

Τα χείλη: Το διαχρονικό φλογερό κόκκινο στην πιο φωτεινή scarlet red εκδοχή του ταιριάζει, ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με καστανό ανοιχτό μαλλάκι. Το κόκκινο-πορτοκαλί και το κόκκινο-ροζ, όπως και το «καθαρό» κοραλλί είναι χρώματα που σου ταιριάζουν τέλεια αν έχεις καστανά μαλλιά σε οποιαδήποτε απόχρωση (ανοιχτή ή σκούρα).   

Το κοραλλί ταιριάζει τέλεια σε συνδυασμό με sun kissed επιδερμίδα ενώ αν δεν έχεις πάρει ακόμη χρώμα είναι ιδανικό αφού σου μεταφέρει το πνεύμα του καλοκαιριού. Στην πιο λαμπερή γκλος εκδοχή του δίνει χρώμα στα χείλη, ενώ στη ματ εκδοχή του ταιριάζει τέλεια σε λευκή επιδερμίδα.   

Το ανοιχτό πορτοκαλί μπορεί να είναι εκκεντρικό αν όμως έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα διάλεξε την πιο σκούρο βαθιά version του.  

Πηγή: womenonly.gr


σχετικα αρθρα