current views are: 2

27 Μαΐου 2012
Δημοσίευση23:01

Συννεφιά με τοπικές καταιγίδες

Συννεφιά και τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα σε όλη τη χώρα. 

Δημοσίευση 23:01’
αρθρο-newpost

Συννεφιά και τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα σε όλη τη χώρα. 

Συννεφιά και τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα σε όλη τη χώρα.  Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα οπότε υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα: 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς νωρίς το πρωί τοπικά ισχυρές και βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και μέχρι το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά το μεσημέρι-απόγευμα και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Αργά το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει τοπικά στα νησιά του Ιονίου.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά των βορειοτέρων περιοχών.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης θα είναι αυξημένες.
Άνεμοι: δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες το πρωί πιθανώς τοπικά να είναι ισχυρές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι-απόγευμα.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.



σχετικα αρθρα