current views are: 3

29 Μαΐου 2012
Δημοσίευση08:26

«Ροζ» σκάνδαλο με υποψήφια βουλευτή στη Λάρισα!

Σε μια ροζ φωτογραφία που σοκάρει για το περιεχόμενό της και κυκλοφορεί ήδη σε κάποια κινητά τηλέφωνα στη Λάρισα, αναφέρεται σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ».

Δημοσίευση 08:26’
αρθρο-newpost

Σε μια ροζ φωτογραφία που σοκάρει για το περιεχόμενό της και κυκλοφορεί ήδη σε κάποια κινητά τηλέφωνα στη Λάρισα, αναφέρεται σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ».

Σε μια ροζ φωτογραφία που σοκάρει για το περιεχόμενό της και κυκλοφορεί ήδη σε κάποια κινητά τηλέφωνα στη Λάρισα, αναφέρεται σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ». Στο σχετικό θέμα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, εμπλέκονται ένας πασίγνωστος αιρετός της πόλης και μια Λαρισαία πολιτευτής μεγάλου κόμματος, αναγράφονται τα εξής:

«Θα μπορούσε να είναι απλώς μια γαργαλιστική ροζ ιστορία αλλά η φωτογραφία και οι πληροφορίες που τη συνοδεύουν σοκάρουν. Η εικόνα προδίδει το εσωτερικό ενός δωματίου με διάκοσμο ξενοδοχείου και πρωταγωνιστές δύο άτομα.

Η φωτογράφιση έγινε από κινητό τηλέφωνο από μια γυμνή γυναίκα η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αποκαλύπτει τα κάλλη της από τη μέση και κάτω.

Σε δεύτερο αλλά πεντακάθαρο πλάνο, όρθιος κάτω από το κρεβάτι, διακρίνεται ένας άνδρας, ελαφρώς προφίλ, ο οποίος ντύνεται και τη στιγμή εκείνη κουμπώνει το πουκάμισό του.

Όμως η ροζ πλευρά έχει πολιτική, αυτοδιοικητική και κομματική όψη, καθώς ο άνδρας είναι πασίγνωστος στη Λάρισα, με θητεία αιρετού, και άκρες στο κόμμα του. Η έκπληξη προέρχεται από την ταυτότητα της γυναίκας η οποία κρατάει και το κλειδί της ιστορίας:

Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πρόκειται για Λαρισαία πολιτευτή, μεγάλου κόμματος, η οποία ήταν μάλιστα υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου στο νομό Λάρισας».


σχετικα αρθρα