Μία ακόμη αυτοκτονία συγκλονίζει από νωρίς το πρωί την κοινή γνώμη. Ένας 61χρονος πατέρας δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένος λίγο μετά τις επτά το πρωί, στο δασάκι του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια. Οι περαστικοί, που εντόπισαν τον άτυχο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε παλιότερα ένα κατάστημα το οποίο έκλεισε ενώ πρόσφατα επιχείρησε χωρίς αποτέλεσμα να εργαστεί και σε πλοίο ως ηλεκτρολόγος.

Στο σημείωμα, που βρέθηκε πάνω του και στο οποίο εξηγούσε ότι οικονομικοί λόγοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλ@@@ς των 61 ετων πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται απο έλληνες εδω και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θατσερ για εμάς και το κράτος για συμμορφωθουμε."

Αλέξανδρος 29/05/12».