Έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία και τις εσωτερικές βιτρίνες και αδιαφορώντας για τον συναγερμό που χτυπούσε, άρπαξαν τα χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν. Η διάρρηξη έγινε στις 4:00΄τα ξημερώματα στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμμένων Βούρλων, την οδό Γερασίμου Βασιλειάδη. Οι 3 κουκουλοφόροι έβαλαν στόχο γνωστό κατάστημα της Λουτρόπολης, με Είδη λαϊκής τέχνης, Ασημικών και Χρυσαφικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αρχικά έκοψαν το λουκέτο από τα ρολά και στη συνέχεια με βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου και τις εσωτερικές βιτρίνες.  

Οι δράστες δεν έδειξαν να ενοχλούνται ιδιαίτερα από τον συναγερμό που χτυπούσε. Άδειασαν τις βιτρίνες με τα χρυσαφικά και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κλοπιμαία αξίας 40.000 ευρώ.  

Παρά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας και τα μπλόκα που στήθηκαν αμέσως μετά σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.  

Σήμερα το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν το μαύρο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν, περίπου 500 μέτρα πιο μακριά κοντά στο λούνα παρκ. Πρόκειται για ένα μαύρο Honda Accord, το οποίο κλάπηκε χθες από Αθήνα. 

πηγή: lamiareport.gr