current views are: 1

31 Μαΐου 2012
Δημοσίευση15:59

Σέξι μακιγιάζ για καστανές

Δεν είναι μυστικό ότι το χρώμα των μαλλιών και ο τόνος της επιδερμίδας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ποια χρώματα στο μακιγιάζ σας πάνε και ποια όχι.   

Δημοσίευση 15:59’
αρθρο-newpost

Δεν είναι μυστικό ότι το χρώμα των μαλλιών και ο τόνος της επιδερμίδας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ποια χρώματα στο μακιγιάζ σας πάνε και ποια όχι.   

Δεν είναι μυστικό ότι το χρώμα των μαλλιών και ο τόνος της επιδερμίδας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ποια χρώματα στο μακιγιάζ σας πάνε και ποια όχι.    Η βάση είναι το παν: Ως καστανές ξέρετε πολύ καλά ότι το πρόσωπό σας δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό αν έχετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Εννοείται ότι μετά τον καθαρισμό και την ενυδατική σας σειρά έχει η τέλεια κάλυψη. Είναι πολύ βασικό το μέικ-απ να ταιριάζει τέλεια με την απόχρωση της επιδερμίδας σας και έτσι πρέπει να βρείτε τον τόνο εκείνο που ταιριάζει τέλεια. Τώρα το καλοκαίρι ένας τόνος πιο σκούρο μέικ-απ είναι ιδανικός και το βασικό είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διχρωμίες όπως για παράδειγμα ο λαιμός να είναι πιο ανοιχτόχρωμος από το πρόσωπο γιατί όσο να πεις οι διχρωμίες δεν είναι ό,τι καλύτερο.  

Ρουζ ιστορίες: το ρουζ αλλάζει όλο το πρόσωπο και πρέπει να του δώσετε την προσοχή που αξίζει. Έτσι ακριβώς όπως διαφέρουν οι χρωματικοί τόνοι των μαλλιών έτσι αλλάζει και η απόχρωση της επιδερμίδας. Το “ζεστό” τριανταφυλλί ροζ αν είστε καστανή στην πιο ανοιχτή του εκδοχή και το ρουζ με ροδακινί και μπρονζέ τόνους είναι ό,τι πρέπει αν έχετε σκούρα καστανά μαλλιά. Και εδώ ο τόνος της επιδερμίδας σας παίζει τεράστιο ρόλο και καλά θα κάνετε αν έχετε σκούρο τόνο επιδερμίδας να προτιμήσετε ένα πιο “γλυκό” ροζ που θα “απαλύνει” τα χρώματά σας.  

Τα χρώματα στα μάτια: Αν είστε καστανούλα του καφέ τότε πρέπει εφέτος το καλοκαίρι να επενδύσετε στα ζωηρά χρώματα: τα έντονα χρώματα όπως τα πράσινα, τα μπλε, το κοραλλί, τα πορτοκαλί είναι χρώματα που όχι μόνο σας βάζουν στην καρδιά της μόδας αλλά δίνουν ένταση και βάθος στο βλέμμα! Τώρα είναι η ευκαιριία να τολμήσετε ένα ανατρεπτικό μακιγιάζ με μάτια σε κοραλλί τόνους ασορτί ρουζ και απλά κοραλί χείλη που σε κολακεύει όσο τίποτα! Τα μεταλλικά χρώματα που είναι πολύ στη μόδα σας ταιριάζουν στη χρυσή εκδοχή τους αν είστε καστανή με ζεστές αποχρώσεις (καστανό του καφέ ή στο χρώμα της καραμέλας) ενώ οι πιο ψυχρές αποχρώσεις του καστανού (σκούρο ή προς το μαύρο) καλά θα κάνετε να επιλέξεις την ασημί εκδοχή των μεταλλικών σκιών.  

Τα χείλη: Εφέτος είναι όσο ζουμερά και girile θέλετε να είναι! Το διαχρονικό φλογερό κόκκινο στην πιο φωτεινή scarlet red εκδοχή του ειδικά να έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με καστανό ανοιχτό μαλλάκι, το κόκκινο-πορτοκαλί και το κόκκινο-ροζ, όπως και το «καθαρό» κοραλί είναι χρώματα που σας ταιριάζουν τέλεια αν έχετε καστανά μαλλάκια όποια απόχρωση και αν έχουν τα μαλλιά σας (ανοιχτή ή σκούρα). Το κοραλλί σας ταιριάζει τέλεια σε συνδυασμό με sun kissed επιδερμίδα, ενώ αν δεν έχετε πάρει ακόμη χρώμα είναι ιδανικό αφού σας μεταφέρει το πνεύμα του καλοκαιριού! Στην πιο λαμπερή γκλος εκδοχή του δίνει χρώμα στα χείλη σας από ενώ στη ματ εκδοχή του ταιριάζει τέλεια σε λευκή επιδερμίδα στην πιο φούξια version του. Το ανοιχτό πορτοκαλί μπορεί να είναι εκκεντρικό αν όμως έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα διαλέξτε την πιο σκούρα βαθιά version του και θα συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα!  

ΠΗΓΗ: womenonly.gr


σχετικα αρθρα