current views are: 1

3 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση13:31

«Φως» στο έγκλημα που συγκλονίζει την Κάλυμνο

Για τη δολοφονία της 27χρονης συντρόφου του με πολλαπλές μαχαιριές συνελήφθη 39χρονος στην Κάλυμνο, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι το θύμα είχε αυτοκτονήσει.

Δημοσίευση 13:31’
αρθρο-newpost

Για τη δολοφονία της 27χρονης συντρόφου του με πολλαπλές μαχαιριές συνελήφθη 39χρονος στην Κάλυμνο, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι το θύμα είχε αυτοκτονήσει.

Για τη δολοφονία της 27χρονης συντρόφου του με πολλαπλές μαχαιριές συνελήφθη 39χρονος στην Κάλυμνο, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι το θύμα είχε αυτοκτονήσει. Η 27χρονη, η οποία έμενε στο σπίτι του δράστη, μεταφέρθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο του νησιού και όπως διαπιστώθηκε έφερε 18 μαχαιριές στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα

Σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα τους τελευταίους μήνες διέμενε μαζί με 39χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και μεταφέρθηκε επίσης στο ίδιο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς έφερε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη του χεριού του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά υποστήριξε πως η 27χρονη είχε αυτοκτονήσει.

Σε έρευνα που έγινε παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Ένας σουγιάς με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών που έφερε ίχνη αίματος

– Ένα γυάλινο αντικείμενο το οποίο έφερε ίχνη αίματος

– Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων

– Ένα χρησιμοποιημένο αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη και έφερε ίχνη αίματος

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


σχετικα αρθρα