current views are: 1

4 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση18:25

Λαμία: Πήγε να ταΐσει το καναρίνι και βρήκε φίδι στο κλουβί!

Σοκ έπαθε το πρωί ο ένας 53χρονος Λαμιώτης, ο οποίος βγήκε στη βεράντα να ταΐσει τα καναρίνια του, που είχε σε δύο ξεχωριστά κλουβιά.

Δημοσίευση 18:25’
αρθρο-newpost

Σοκ έπαθε το πρωί ο ένας 53χρονος Λαμιώτης, ο οποίος βγήκε στη βεράντα να ταΐσει τα καναρίνια του, που είχε σε δύο ξεχωριστά κλουβιά.

Σοκ έπαθε το πρωί ο ένας 53χρονος Λαμιώτης, ο οποίος βγήκε στη βεράντα να ταΐσει τα καναρίνια του, που είχε σε δύο ξεχωριστά κλουβιά. Μόλις πήγε να κατεβάσει το ένα, είδε να κρέμεται από το κλουβί μια οχιά, η οποία είχε καταφέρει να μπει στο κλουβί, να φάει το άτυχο πουλί. αλλά μετά δεν μπορούσε να βγει, αφού είχε “φουσκώσει” από το καναρίνι και “σφήνωσε” κατά την έξοδο από το κλουβί.

Στη βεράντα υπήρχε και άλλο καναρίνι σε άλλο κλουβί, που στάθηκε τυχερό αφού το δηλητηριώδες φίδι δεν έφτασε ποτέ στο δικό του κλουβί.

Ο ιδιοκτήτης μόλις συνήλθε από το πρώτο σοκ κάλεσε την Πυροσβεστική και 3 άνδρες από την 7η ΕΜΑΚ έφτασαν στην συμβολή των οδών Σμύρνης και Χαλκομάτας, όπου ήταν σε εξέλιξη το περίεργο αυτό συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να καταφέρουν να “πιάσουν” το φίδι, αφού δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμο και το κλουβί δεν τους επέτρεπε να κάνουν χρήση των ειδικών εργαλείων που είχαν στη διάθεσή τους.

Πηγή: lamiareport.gr


σχετικα αρθρα