current views are: 1

5 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση07:04

Χαλάει σταδιακά ο καιρός

Χαλάει λίγο ο καιρός από το μεσημέρι. Στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Δημοσίευση 07:04’
αρθρο-newpost

Χαλάει λίγο ο καιρός από το μεσημέρι. Στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Χαλάει λίγο ο καιρός από το μεσημέρι. Στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια.

Aναλυτικά:

Αττική
Καιρός: λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά. Στη Θράκη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργά τη νύχτα πιθανώς καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Από το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά.
Άνεμοι: νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργά τη νύχτα πιθανώς καταιγίδες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


σχετικα αρθρα