current views are: 1

5 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση13:47

Ηράκλειο: H ανήθικη πρόταση τους έστειλε στο δικαστήριο!

Αλληλοκατηγορίες, μία ανήθικη πρόταση και ένα διαζύγιο είχε… το μενού της υπόθεσης που έφθασε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Δημοσίευση 13:47’
αρθρο-newpost

Αλληλοκατηγορίες, μία ανήθικη πρόταση και ένα διαζύγιο είχε… το μενού της υπόθεσης που έφθασε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Αλληλοκατηγορίες, μία ανήθικη πρόταση και ένα διαζύγιο είχε… το μενού της υπόθεσης που έφθασε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Η αντιδικία ενός ζευγαριού, που πλέον έχει χωρίσει, απασχόλησε, μάλιστα, όχι μόνο την έδρα, αλλά… όλο το Δικαστικό Μέγαρο.

Η πρώην σύζυγος κατά τη διάρκεια έκδοσης του διαζυγίου, συμπεριέλαβε στα δικόγραφα ανήθικη πρόταση που φέρεται να της έκανε ο πρώην σύζυγός της, ενώ ήταν παντρεμένοι. Tί της ζήτησε όμως; Ερωτικό τρίγωνο με τον αδερφό του, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, παρουσία, μάλιστα, δύο ακόμη ατόμων σε ρόλο… κοινού! Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι αρνήθηκε την πρόταση, ενώ ο πρώην σύζυγος της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία εκδικάστηκε σήμερα.

Η νεαρή κοπέλα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από την πληρεξούσιο δικηγόρο της. Εμφανίστηκε, όμως, ο 31χρονος πρώην σύζυγος, ο οποίος δε δίστασε να “στολίσει” την πρώην γυναίκα του. Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι εκείνη άλλαζε εραστές … σαν τα πουκάμισα, ενώ αιτιολόγησε τα περί ερωτικού τριγώνου -που ισχυρίστηκε εκείνη- λέγοντας ότι ήθελε να τον συκοφαντήσει για να βγει το διαζύγιο υπέρ της!

Το δικαστήριο, πάντως, έκρινε αθώα την 26χρονη κοπέλα, αποδεχόμενο την πρόταση της Εισαγγελέως έδρας, σύμφωνα με την οποία θεωρήθηκε ότι η γυναίκα αναφέρθηκε σε πραγματικά γεγονότα και συμβάντα.

Το διαζύγιο έχει ήδη εκδοθεί, ωστόσο το πρώην ζευγάρι θα δισταυρώσει ξανά τα ξίφη του στις δικαστικές αίθουσες, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέση η κοπέλα, διεκδικώντας ποσό… με αρκετά μηδενικά, για κομπόδεμα που ισχυρίζεται πως είχε και εξαφανίστηκε.

Πηγή: cretalive.gr


σχετικα αρθρα