Γενικά αίθριος προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός με τοπικές νεφώσεις, ενω δεν αποκλείεται να σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην Αττική, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημέρι και το απόγευμα, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες ενω ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη Μακεδονία, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, ενω ενδέχεται να σημειωθούν και πρόσκαιρες μπόρες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρώτες πρωΙνές ώρες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθει απο 18 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχει συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες, ενω αναμένεται βελτίωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.