Η απρόκλητη επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου καλύφθηκε εκτενώς και από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press δημοσίευσε αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο: "Μέλος του εξτρεμιστικού κόμματος της Ελλάδας επιτίθεται σε τηλεοπτική εκπομπή". Το ρεπορτάζ καλύπτει λεπτό προς λεπτό την επίθεση του Κασιδιάρη, προσθέτοντας πως έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του ελληνικού στρατού.

Επιπλέον, το Associated Press προσθέτει πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις σε μετανάστες στην Ελλάδα, αλλά το ίδιο το κόμμα απορρίπτει τις κατηγορίες.

Και η Washington Post αφιερώνει αναλυτικό δημοσίευμα στο σημερινό επεισόδιο, μιλώντας για θύελλα αντιδράσεων από την ελληνική κοινωνία.

Το CNBC στο δημοσίευμα του με τίτλο: "Ακροδεξιός πολιτικός επιτίθεται σε 2 γυναίκες σε ζωντανή εκπομπή" αναφέρει πως ο Κασιδιάρης επιτέθηκε στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, σχολιάζοντας παράλληλα, την απόσυρση του επίμαχου βίντεο από Youtube. 

Στην πρώτη σελίδα παίζει το συμβάν και η Daily Telegraph στην ηλεκτρονική του σελίδα, όπου μεταδίδει και το απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Αναφορά και στην Huffington Post, η οποία μιλά για "σοκαριστικό" βίντεο, προσθέτοντας με νόημα πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα φιλοναζιστικό κόμμα που αμφισβητεί ακόμα και το ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Τέλος, το περιοδικό TIME στην ηλεκτρονική του έκδοση αφιερώνει στην πρώτη του σελίδα ρεπορτάζ με τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν.