Τα είδαμε στις πασαρέλες πολλών μεγάλων Οίκων και αξίζει να τα λατρέψεις το καλοκαίρι. Ο λόγος για τα φορέματα με κοψίματα (cut out dresses) που σε καλούν να τα φορέσεις, δείχνοντας κομψή και σέξι.   Οι βασικοί κανόνες  
Πού θα μπει το κόψιμο; Όπως και με τα φορέματα με άνοιγμα στο πόδι, έτσι κι εδώ, το πού θα κόβεται το φόρεμα είναι σημαντικό.  
-Αν έχεις τροφαντή κοιλιά, μην προτιμήσεις ένα cut out φόρεμα που αφήνει ακάλυπτο εκείνο ακριβώς το σημείο. Αντίθετα, προτίμησε να αναδείξεις την πλάτη σου με κοψίματα στους ώμους και τη μέση.  

-Αν πάλι διαθέτεις παχάκια στα πλαϊνά της μέσης, πρόσεξε, γιατί τα περισσότερα φορέματα με κοψίματα, αφήνουν ακάλυπτο εκείνο ακριβώς το σημείο.  

-Αν δεν διαθέτεις κάποιο cut out φόρεμα, επένδυσε στο ολόσωμο μαγιό με κοψίματα που έχεις από πέρσι. Με μια φούστα από κάτω, μπορεί άνετα να δημιουργήσει ένα στυλάτο cut out αποτέλεσμα.  

-Πρόσεξε το μοτίβο του cut out dress. Ένα μονόχρωμο φόρεμα με κοψίματα είναι πιο κλασικό ενώ ένα floral cut out φόρεμα δείχνει φρέσκο και νεανικό.  

-Απέφυγε το πολύ στενό φόρεμα με κοψίματα γιατί θα δείχνει φτηνό και προτίμησε ένα πιο balloοn.  

-Αν δεν νιώθεις άνετα με τα πιασίματά σου, καλύτερα να προτιμήσεις κομμάτια με μικρά κοψίματα που θα συνδυάσεις με ζακέτα ή εσάρπα.  

-Αν το φόρεμά σου έχει πολλά κοψίματα, απέφυγε τα βαριά αξεσουάρ που θα μπερδέψουν και το μάτι και το λουκ σου.  

Πηγή: womenonly.gr