Απίστευτο και όμως αληθινό!

Το πακέτο - βόμβα που εξουδετερώθηκε σήμερα με ελεγχόμενη έκρηξη είχε κάνει το γύρο της Αθήνας. Ο κούριερ το κουβαλούσε στο μηχανάκι του επι τουλάχιστον 9 ώρες. Σήμερα ο άνθρωπος αυτός πήγε και παραιτήθηκε!

Η διαδρομή του φακέλου είναι απίστευτη. 'Εφτασε στην πρεσβεία της Γαλλίας. Εκεί όμως θεωρήθηκε ύποπτο. Και επεστράφη στην εταιρεία κούριερ. Η εταιρεία για άγνωστο λόγο το ξαναμετέφερε όμως στην πρεσβεία της Γαλλίας.
Τελικά βρέθηκε στην Καλλιθέα στην οδό Καλλιρόης όπου σήμερα το μεσημέρι κλιμάκιο πυροτεχνουργών προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε βιβλίο με τα «Άπαντα του Σουρή» και ως αποστολέας φερόταν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Την ίδια ώρα, το θρίλερ με τα επικίνδυνα δέματα συνεχίζεται με την ανησυχία να είναι εμφανή σε Αρχές και πολίτες.

Λίγο μετά την ελεγχόμενη έκρηξη το μεσημέρι στην οδό Καλλιρόης, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από εταιρεία ταχυμεταφορών στην Παιανία για την ύπαρξη τριών ακόμη ύποπτων δεμάτων, ενώ συναγερμός σήμανε και στην Βουλή όπου έφτασε ύποπτο δέμα με άγνωστο αποστολέα και παραλήπτη τον πρόεδρο της Βουλής.

Tέλος, βιβλία περιείχε τελικά ένα ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από την Ελληνική Τράπεζα, στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν. Το ύποπτο αντικείμενο προκάλεσε συναγερμό στην αστυνομία και έγινε αιτία να αποκλειστεί το Σύνταγμα. Στο σημείο μετέβησαν πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας, για να ελέγξουν περί τίνος πρόκειται. Τελικά, μετά την ελεγχόμενη έκρηξη που έγινε στο δέμα, διαπιστώθηκε ότι περιείχε... βιβλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί στις πρεσβείες της Γαλλίας, της Ολλανδίας και ίσως του Ισραήλ ενώ μέχρι στιγμής ο αριθμός των δεμάτων έχει ξεπεράσει τα 15