Ολοκληρώθηκε το  αντιρατσιστικό- αντιφασιστικό συλλαλητήριο το οποίο πραγματοποίησε η κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» στην Ομόνοια. Ανοίγουν σταδιακά οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στη συνεργασία ΕΛΑΣ-νεοναζί», ενώ ζήτησαν την «ανατροπή των μνημονίων της φτώχειας, νομιμοποίηση των μεταναστών και άσυλο στους πρόσφυγες».

Στη Θεσσαλονίκη, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία και στη συνέχεια κρατώντας πανό και φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ έφθασαν μέχρι το νέο σιδηροδρομικό σταθμό, πέρασαν έξω από το κτίριο του Διοικητηρίου, όπου φώναξαν συνθήματα, και κατέληξαν στο σημείο εκκίνησης. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν διακριτική, ενώ στο συλλαλητήριο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων εκπρόσωποι μεταναστευτικών συλλόγων και αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Αντιφασιστική διαδήλωση και πορεία στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε και στο Ρέθυμνο, με στόχο την καταδίκη κάθε ρατσιστικής ή φασιστικής ενέργειας.