Τα πειράματα με τα σύνεργα του μακιγιάζ σου, έχουν διάφορα αποτελέσματα και δυστυχώς όχι πολύ θετικά για την εικόνα σου. Κάτι η μάσκαρα που τρέχει, κάτι το κονσίλερ που κάνει μεγάλη αντίθεση με το μαύρισμα σου δεν θέλει και πολύ μέχρι να υποπέσεις σε μεγάλα λάθη μακιγιάζ. Παρακάτω θα βρεις τις πιο άμεσες λύσεις για τα πιο συνηθισμένα λάθη καλοκαιρινού μακιγιάζ και φυσικά τις πιο γρήγορες λύσεις για να τα διορθώσεις.   Τρέξε μάσκαρα, τρέξε: μπορεί η μάσκαρα να είναι η καλύτερη σου φίλη όμως όταν τρέχει και δεν ξέρεις πώς να την μαζέψεις σίγουρα η σχέση σας αρχίζει και μπάζει νερά! Οι βουτιές στην πισίνα και την θάλασσα απατούν η μάσκαρα να είναι αδιάβροχη για να μην σε ρωτάνε όλοι για ποιο λόγο κλαις. Μια στρώση αδιάβροχης μάσκαρα είναι ιδανική και δεν μπορεί με τίποτα να σου φύγει.  

Αν πάλι δεν έχεις αδιάβροχη μάσκαρα τότε μια πολύχρωμη μάσκαρα είναι πολύ πιο εύκολο να «επιδιορθωθεί» από τη μαύρη! Έστω μiα καφέ ή μπλε θα μπορεί να σκουπιστεί πιο εύκολα.  

Εξάλλου μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι το μακιγιάζ ειδικά των ματιών γίνεται όλο και πιο φυσικό-οπότε και να μην βάλεις καθόλου μάσκαρα δεν πειράζει- και τώρα είναι η ώρα να αναδείξεις την σέξι και απόλυτα φυσικήομορφιά σου.  
Πώς θα το διορθώσεις γρήγορα: με την βοήθεια της μπατονέτας σου που καλά θα κάνεις να έχεις πάντα μαζί σου!  

Το παράκανες με το μπρόνζερ και το self tan: ok παρασύρθηκες και το παράκανες και έγινες πιο μαύρη και από την Ναόμι Κάμπελ. Και τώρα, τι γίνεται; Τώρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι με ένα τόνο πιο ανοιχτό μέικ απ να προσπαθήσεις να εξομαλύνεις λιγάκι την κατάσταση έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι αντιαισθητικό.   

Φρόντισε να μην έχεις «μπαλώματα» όπως η Λίντσεϊ Λόχαν γιατί οι διαφορές του χρώματος στο δέρμα είναι ότι πιο αντιαισθητικό! Και στην περίπτωση της διχρωμίας αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέξεις μια ούτε πολύ σκούρα ούτε πολύ ανοιχτή απόχρωση μέικ απ και να καλύψεις μα αυτή όλο σου το πρόσωπο έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν όσο γίνεται οι διαφορές.  

Ήθελες να μαυρίσεις και τα κατάφερες. Όμως τι γίνεται όταν έχεις μπρονζέ μάτια, χείλη, δέρμα και μάγουλα; Είσαι απλά υπερβολική και στο μακιγιάζ σου και σε καλό δεν θα σου βγει! Αν έχεις πάρει μπόλικο χρώμα προτίμησε ένα ζουμερό και σέξι χρώμα για τα χείλη σου όπως το κοραλλί και ξέχασε την μπρονζέ απόχρωση για εκεί. όσο για τα μάτια ένα ματ και παλ χρωματάκι χωρίς ίχνος μπρονζέ απόχρωσης είναι ότι πρέπει. 
 
Πώς να το διορθώσεις γρήγορα: βάλε λίγο ρουζ για να "γλυκάνεις" το λουκ σου και λίγο κοραλλί κραγιόν στα χείλη και θα αλλάξεις λουκ στην στιγμή!  

Πηγή: womenonly.gr