Έχασε σχεδόν στο σύνολο της, τη δικαστική διαμάχη που είχε με το ΣτΕ ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας, τιμώρησε το Βοσκόπουλο για μη έκδοση αποδείξεων από τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, τη δεκαετία του 1990, απορρίπτοντας αιτήσεις που είχε καταθέσει για αναίρεση των σχετικών αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου.

Πρόκειται για εμφανίσεις που έκανε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής το 1995 και οι αμοιβές του για αυτές ανέρχονταν στα 74,8 εκατ. δρχ. (219.515 ευρώ) και στα 16,5 εκατ. δρχ. (48.422 ευρώ).

Παράλληλα, απορρίφθηκε το αίτημα του τραγουδιστή για αναίρεση προστίμων που του είχαν επιβληθεί για μη έκδοση αποδείξεων από άλλες τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα αλλά και για μη έκδοση αποδείξεων για ποσά που είχε εισπράξει ως προκαταβολή από μελλοντικές συνεργασίες του με δισκογραφικές εταιρείες. 

Παράλληλα, το ΣτΕ  αναίρεσε, εν μέρει, απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που είχε επικυρώσει φορολογική παράβαση που είχε αποδοθεί στον Βοσκόπουλο επειδή δεν είχε δηλώσει καθαρό εισόδημα 1,5 εκατ. δρχ. (4.402 ευρώ) για το οικονομικό έτος 1996, το οποίο προέρχονταν από την ενοικίαση δυο διαμερισμάτων.

Εξάλλου, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, αναίρεσε εν μέρει άλλη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που αφορά παραβάσεις που αποδόθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο για αμοιβές 17, 5 εκατ. δρχ. (51.357 ευρώ) που εισέπραξε για συγκεκριμένες εμφανίσεις του στη Γερμανία, το 1995, χωρίς όμως να εκδώσει αποδείξεις.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε εκκρεμότητα παραμένουν άλλα ζητήματα τεκμαρτού υπολογισμού εισοδήματος με βάση δαπάνες που είχε γίνει γνωστό ότι πραγματοποίησε ο Τόλης Βοσκόπουλος με την ενοικίαση ακριβών διαμερισμάτων στην Ηρώδου Αττικού και μπανγκαλόους στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Η υπόθεση εξετάστηκε από το Β’  Τμήμα του ΣτΕ  το οποίο εξέδωσε έξι αποφάσεις.