Ομάδα 10 ατόμων, με καλυμμένα πρόσωπα, επιτέθηκε στις 4 τα ξημερώματα σε αλλοδαπούς μέσα στο σπίτι όπου διαμένουν στο Πέραμα.  Οι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι και χτύπησαν τους αλλοδαπούς, ένας εκ των οποίων διακομίστηκε αρχικά στο Τζάνειο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Ο νεαρός αλλοδαπός έχει διπλό κάταγμα της κάτω γνάθου και των ρινικών του οστών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκε συρραφή των θλαστικών τραυμάτων, αφαίρεση του εκγομφωμένου δοντιού και τοποθέτηση συρμάτινης περίδεσης.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε στη Λ. Σχιστού έξι έλληνες, οι οποίοι ευθύνονται για τον ξυλοδαρμό των αλλοδαπών.

Οι έξι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης και θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές κατηγορούμενοι από κοινού για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς , διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τσιόδρας: Εγκλήματα από ακραίες ομάδες προσβάλλουν τον πολιτισμό μας

«Η κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση αυτή. Η οργανωμένη πολιτεία έχει επιληφθεί της υπόθεσης. Ήδη, η αστυνομία έχει προβεί σε συλλήψεις και οι φερόμενοι ως δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τσιόδρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επίθεση.

«Εγκλήματα όπως αυτό, από ακραίες ομάδες, προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Ο ελληνικός και ο αιγυπτιακός λαός συνδέονται με παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και δεν θα επιτρέψουμε σε τέτοιου είδους περιστατικά να τους διαταράξουν» πρόσθεσε.