Τεταμένο παραμένει το κλίμα στη Λαμία μεταξύ των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής και μελών αριστερών κομμάτων. Το απόγευμα της Τρίτης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής του συνδέσμου Απόστολος Γκλέτσος, είχαν συγκεντρωθεί στο προεκλογικό τους περίπτερο. Το κέντρο της Λαμίας και ειδικότερα η πλατεία Πάρκου είχε γεμίσει από αστυνομικούς. Από τη μια πλευρά της πλατείας τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο προεκλογικό περίπτερο και από την μέλη αριστερών οργανώσεων που οργάνωσαν συλλαλητήριο «ενάντια στον εκφασισμό της κοινωνίας».

Στη μέση της πλατείας και περιμετρικά, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ήταν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, είτε ένστολοι είτε με πολιτικά, έτοιμοι να επέμβουν αν χρειαστεί.  

Οι δύο πλευρές αντάλλασσαν συνθήματα και αργότερα οι εκπρόσωποι των αριστερών κομμάτων πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο, χωρίς όμως να περάσουν μπροστά από το περίπτερο της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια είδαν ντοκιμαντέρ στην πλατεία στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργάνωσαν οι Συλλογικότητες Λαμίας.  

Γύρω στις 23:00 το βράδυ τα μέλη και των δύο πλευρών άρχισαν να διαλύονται και όλα τελείωσαν ομαλά χωρίς να έχουμε επεισόδια.