Πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά, προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή. Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με ασθενείς ανέμους, ενω υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος, κυρίως στα δυτικά. Στις ανατολικές περιοχές θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 33 βαθμούς κελσίου. Ενω στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, αλλά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάσει και τους 34

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθρις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου.