current views are: 1

15 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση06:12

Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

Πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά, προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή.

Δημοσίευση 06:12’
αρθρο-newpost

Πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά, προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή.

Πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά, προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή. Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με ασθενείς ανέμους, ενω υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος, κυρίως στα δυτικά. Στις ανατολικές περιοχές θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 33 βαθμούς κελσίου. Ενω στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, αλλά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάσει και τους 34

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθρις, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου.


σχετικα αρθρα