current views are: 1

15 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση13:31

Γερμανικό Focus: Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο

Τη φράση ενός απογοητευμένου Έλληνα, χρησιμοποιεί ως τίτλο το γερμανικό περιοδικό Focus σε εκτενές άρθρο του για την κατάσταση στη χώρα μας πριν από τις εκλογές.  

Δημοσίευση 13:31’
αρθρο-newpost

Τη φράση ενός απογοητευμένου Έλληνα, χρησιμοποιεί ως τίτλο το γερμανικό περιοδικό Focus σε εκτενές άρθρο του για την κατάσταση στη χώρα μας πριν από τις εκλογές.  

Τη φράση ενός απογοητευμένου Έλληνα, χρησιμοποιεί ως τίτλο το γερμανικό περιοδικό Focus σε εκτενές άρθρο του για την κατάσταση στη χώρα μας πριν από τις εκλογές.   «Η Ελλάδα είναι στο χείλος του γκρεμού, με ανθρώπους σε δραματική κατάσταση, τα νοσοκομεία δεν έχουν να δώσουν φάρμακα στους Έλληνες και περισσότεροι από τους μισούς νέους είναι άνεργοι. Εκείνοι που εργάζονται πρέπει να υποστούν μειώσεις και το κράτος κάθεται πάνω σε ένα βουνό χρέους. Πολλοί Έλληνες είναι απογοητευμένοι από ένα διεφθαρμένο σύστημα και είναι φυσικό σε πολλούς να έχει δημιουργηθεί μίσος. Αυτά τα συναισθήματα θα αντικατοπτριστούν στο μοιραίο αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής», σημειώνει το περιοδικό.    

Το Focus γράφει και για την επαρχία όπου τα πράγματα, σημειώνει, είναι καλύτερα λόγω της αγροτικής ζωής. Ωστόσο  υπογραμμίζει ότι «σε πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη η καταστροφή είναι ιδιαίτερα αισθητή».

Χαρακτηριστικά λέει ότι «Τα καταστήματα είναι άδεια, βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί φρουρούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην πλατεία Συντάγματος και ολόκληρες γειτονιές είναι επικίνδυνες».
     
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται με συνεντεύξεις σε απλούς πολίτες και ένας εξ αυτών δίνει τον τίτλο στο άρθρο… Πρόκειται για έναν μηχανικό μοτοσυκλέτων από την Καλαμπάκα ο οποίος δηλώνει στο περιοδικό: «Η Ελλάδα δεν είναι δημοκρατία εδώ και 38 χρόνια, αλλά ένα πορνείο. Οι πολιτικοί κλέβουν, οι πολίτες έχουν καταστραφεί».

Πηγή: Lifo 


σχετικα αρθρα