Τίποτα κακό δεν έχει το ωραιότατο προφίλ σας στο FB. Ούτε ο ενεργός λογαριασμός σας στο twitter. Εκεί ενημερώνεστε, επικοινωνείτε με φίλους που είναι μακριά (ελπίζουμε όχι στο διπλανό γραφείο-υπερβολή) και συχνά το διασκεδάζετε με τα έξυπνα tweets ή τις φωτογραφίες με το μαλλί αφάνα της διπλανής σας στη πρώτη λυκείου.
Και μετά γίνεται «φίλος» Εκείνος. Cut!
Αλλάξτε λίγο τη διαδικτυακή σας συμπεριφορά και μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές ενέργειες που μπορεί να βλάψουν τη σχέση σας, να δημιουργήσουν εντάσεις και να αφήσουν πολλά ερωτηματικά.

Λοιπόν, savoir vivre FB:

Οκ, νέα σχέση. Όλα θέλετε να πάνε κατ’ ευχήν γιατί είστε ερωτευμένη! Εάν το θέλετε πραγματικά τότε σπεύστε για να κάνετε ένα refresh στις φωτογραφίες. Σε πρώτη φάση οι φωτογραφίες με πρώην είναι DON’T. Λυπούμαστε αλλά πρέπει να γίνουν delete…

Μη βιαστείτε από τον πρώτο κι όλας μήνα να κάνετε αλλαγή του status με αυτά τα ελαφρώς άτοπα π.χ σε σχέση κτλ. Μάλλον θα το πάρει ως υπερβολή, θα τον τρομάξετε και δεν θα μπορεί να σας το πει και από ευγένεια.

Μη βομβαρδίζετε τους άλλους με φωτογραφίες που αποδεικνύουν την ευτυχία σας περίτρανα, σέρνοντάς την με share ως περιοδεύον θίασο σε όλο το διαδίκτυο. Σεβαστείτε την επιθυμία του άλλου ότι δεν θέλει να γίνει μία ακόμα «κοινοποίηση».

Εάν υπάρξουν καβγαδάκια ή άλλες αφορμές, μην αρχίσετε τα παιδικά υπονοούμενα στο FB»τι σκέφτεσαι τώρα» γιατί μεγάλοι άνθρωποι είσαστε, έλεος.

Μην τον κατασκοπεύετε μέσω facebook. ‘Οχι μόνο μπορεί να το καταλάβει και να μην του αρέσει καθόλου αλλά δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος. Το πιο πιθανό είναι να σας βγάλει σε λάθος συμπεράσματα.

Καλά τα social media αλλά δεν πρέπει να τα αφήνετε ποτέ με τίποτα να πάρουν τη θέση της ουσιαστικής και άμεσης επικοινωνίας.

Πηγή: Jenny.gr