Γύρω στις 10:30 το πρωί της της Τετάρτης, στην περιοχή Λαγκούνα της παραλίας του Αγίου Γεωργίου, βρέθηκε να επιπλέει το σώμα του Λάμπρου Χαμηλοθώρη που αγνοείτο από τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, όταν κάλεσε σε βοήθεια ενώ κολυμπούσε και μετά από λίγο χάθηκε. Η περιοχή που βρέθηκε είναι πολύ κοντά από το σημείο που για τελευταία φορά το Σάββατο τον είχαν δει. Από το πρωί δύτες του Λιμενικού Σώματος είχαν έρθει για να ενισχύσουν τις προσπάθειες που συνεχίζονταν. Με κιάλια πρώτα εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το σώμα επέπλεε εκεί σήμερα το πρωί και πρώτοι το είδαν από ένα λοφάκι με κιάλια, όπου συγγενείς και άλλοι πολίτες όλες αυτές τις μέρες επί ώρες παρακολουθούσαν και βοηθούσαν τις έρευνες. Έτσι, κάποια στιγμή, ενημέρωσε κάποιος άντρα του Λιμενικού που περιπολούσε, ότι διακρίνει πιθανόν ένα σώμα να επιπλέει.

Αμέσως, ενημερώθηκαν το πλωτό του Λιμενικού, ενώ αμέσως έσπευσε και το φουσκωτό που έπαιρνε μέρος στην έρευνα όλες τις μέρες με το μέλος της Πολιτικής Προστασίας κ. Ευθύμη Αλιμπέρτη και αμέσως έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε να συγκρατηθεί.

Αμέσως μετά την ενημέρωση της οικογένειας που συνεχώς βρισκόταν εκεί παρακολουθώντας με αγωνία τις έρευνες, μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. - Νοσοκομείο Νάξου.

Ο Λάμπρος Χαμηλοθώρης, ήταν φυσικοθεραπευτής, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών ηλικίας, 2 και 4 ετών και αθλητής. Είχε λάβει μέρος σε αθλητικές διοργανώσεις στη Νάξο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας και προπονείτο καθημερινά.

Πηγή: naxosnews.gr
TAGS