Αγκαλιά. Αν σε αγκαλιάζει κάποιο φιλικό πρόσωπο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Αν βρίσκεσαι στην αγκαλιά κάποιου αγνώστου, σημαίνει πως θα πάθεις αναπάντεχο κακό. Αν σε αγκαλιάζει κάποιος που έχει φύγει από τη ζωή, θα περάσεις μεγάλες στεναχώριες.
Άντρας.
 Αν ονειρευτείς έναν ωραίο άντρα, θα έχεις στεναχώρια, αφού κάποιο αντίζηλος θα κυριεύσει την καρδιά του εραστή σου. Αν ερωτοτροπείς μαζί του θα παντρευτείς σύντομα, όχι όμως με εκείνον που νομίζεις.

Απόλαυση. Αν δεις στον ύπνο σου ότι απολαμβάνεις μια ερωτική πράξη, θα συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός.

Βροχή.
 αν δεις στον ύπνο σου σιγανή βροχή, σημαίνει ότι θα βρεις επιτυχία στον έρωτα. Αν η βροχή που πέφτει είναι δυνατή, πολλές λύπες και στεναχώριες θα δοκιμάσεις.

Γάμος.
 Αν δεις ότι παντρεύεσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας. Αν μία γυναίκα ονειρευτεί ότι παντρεύεται, θα ευτυχήσει στον έρωτα, ενώ είναι παράνυμφος σε γάμο φίλης της σύντομα θα ερωτευτεί κεραυνοβόλα.

Γέννα
. Αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις γεννήσει, είναι σημάδι χαράς. Αν είσαι ανύπαντρη σημαίνει εγκατάλειψη από τον εραστή σου. Αν είσαι έγκυος και δεις πως γεννάς, σημαίνει ότι το μωρό σου θα είναι καλότυχο.

Δαντελένια εσώρουχα
. Αν ονειρευτείς ότι τα αγοράζεις, θα γνωρίσεις μεγάλο ερωτικό πάθος.

Δύση
. Αν ονειρευτείς ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα θα έχεις επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Αντίθετα, αν το ηλιοβασίλεμα είναι σκοτεινό, σε περιμένουν δυσκολίες.

Έρωτας
. Αν δεις ότι ερωτοτροπείς με ξανθό πρόσωπο, αυτό σημαίνει προδοσία, ενώ με μελαχρινό πιθανόν να πάθεις μεγάλο κακό. Αν ο έρωτάς σου είναι αμοιβαίος σημαίνει πως έχει αντίζηλο.

Κόκκινο φόρεμα
. Αν δεις ότι φοράς κόκκινο φόρεμα, βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σου όπου όλα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο.

Μαύρο φόρεμα
. Αν δεις ότι φοράς μαύρο φόρεμα, λύπη και στεναχώρια θα δοκιμάσεις και ελπίδες θα διαψευστούν.

Τριαντάφυλλο.
 Είναι σύμβολο αγάπης. Θα ζήσεις μεγάλο πάθος. Το λευκό σημαίνει αγνή αγάπη, το κίτρινο ζήλια, το κόκκινο αιώνια αγάπη.

Στάχτη
. Καθόλου καλό όνειρό. Συμβολίζει αποτυχίες στον συναισθηματικό τομέα πίκρες και στενοχώριες.

Πηγή: Jenny.gr
Photo credit: LissyElle