Μπροστά σ' ένα δραματικά ασυνήθιστο θέμα βρέθηκε το ζευγάρι των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν περιπολία στον Πειραιά, όταν ενώ διέρχονταν τη συμβολή των Κουντουριώτου και Βενιζέλου περαστικοί τους σταμάτησαν και τους έδειξαν μια γυναίκα να κρέμεται κυριολεκτικά πάνω σε μια τέντα διαμερίσματος του πέμπτου ορόφου.  Σύμφωνα με το bloko.gr oι αστυνομικοί έτρεξαν, βγήκαν με τον ιδιοκτήτη στο μπαλκόνι επιχείρησαν να φτάσουν μέχρι τη γυναίκα και να την τραβήξουν προς τη βεράντα και τη σωτηρία, πιάνοντας ο ένας τα πόδια του άλλου.

Τη τελευταία στιγμή, η γυναίκα επιχείρησε να βουτήξει στο κενό, όμως ένας αστυνομικός κατάφερε να την πιάσει και με τη βοήθεια των συναδέλφων του να την φέρουν σε ασφαλές σημείο. 

Όπως διαπιστώθηκε η απελπισμένη γυναίκα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος του έκτου ορόφου στο οποίο διαμένε. Ευτυχώς όμως για εκείνη την...  σταμάτησε η τέντα του πέμπτου.  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα είχε πραγματοποιήσει και πριν από λίγες ημέρες και άλλη απόπειρα αυτοκτονίας.