Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του μακελειού που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής για προσωπικές διαφορές στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 34χρονος μετέβη την Κυριακή το βράδυ στο κρεοπωλείο 52χρονου και, λόγω προηγούμενων διαφορών τους, τον εξύβρισε, του επιτέθηκε με ράβδο και τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα κάτω άκρα.

Στη συνέχεια ο 52χρονος, σε έξαλλη κατάσταση, πήρε από το αυτοκίνητό του την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον 34χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Από τα πυρά του 52χρονου τραυματίστηκαν, επίσης, ο 17χρονος γιος του και ένας 64χρονος θαμώνας, ο οποίος έχασε σήμερα το πρωί τη μάχη για τη ζωή. 

Ο 52χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το 34χρονο θύμα είναι γυμναστής, δημοτικός υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών. 

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι, εκτός κινδύνου.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι ήδη τεταμένη καθώς θύτης και θύμα ήταν μέλη των δύο μεγαλύτερων οικογενειών της περιοχής.

Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές που βρίσκονται επί ποδός ενώ σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν ο νεκρός και οι τραυματίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα του μακελειού στο χωριό ήταν σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις του Κλείδωνα και τα καφενεία ήταν γεμάτα κόσμο.