Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία και Θράκη και πιθανόν πρόσκαιροι όμβροι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά. Αναλυτικά:

Στην Αττική, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από 24 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.  
Μακεδονία, Θράκη
Kαιρός: αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και πιθανώς στα ορεινά της Θράκης.
Aνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Kαιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ηπείρου.
Aνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Kαιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Aνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Kαιρός: αίθριος.
Aνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Kαιρός: αίθριος.
Aνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.