Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί, λόγω έργων, σε τμήματα της Λ. Ανδρέα Παπανδρέου, στον Πειραιά για το χρονικό διάστημα από 26-6-2012 έως και 5-7-2012 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:

α) Στο τμήμα της οδογέφυρας μεταξύ των Πυλών Ε1 και Ε2 του Λιμένα Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:  

1. Στην κατεύθυνση από Κερατσίνι προς Πειραιά μέσω της Λ. Δημοκρατίας - Αγχιάλου και εν συνεχεία δεξιά μέσω της οδού Αιγάλεω.  

2. Στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Κερατσίνι μέσω της οδού Αγίου Δημητρίου, αριστερά μέσω των οδών Χορμοβίτου - Παπανικολή και της Λ. Δημοκρατίας.  

β) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύλη Ε1, πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του κόμβου της Πύλης Ε2. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς τον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2 για είσοδο στο λιμάνι ή επιστροφή.  

γ) Στον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύλη Ε1 και Κερατσίνι. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς Πειραιά ή στην είσοδο στο λιμάνι (Ε2).  

δ) Στην έξοδο της Πυροσβεστικής προς Κερατσίνι και Πύλη Ε1. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς τον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2.  

ε) Στην έξοδο της Πύλης Ε1 προς Πειραιά.  
στ) Στη διακλάδωση προς Πειραιά του ρεύματος εξόδου της Πύλης Ε1 προς Κόρινθο. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς
Κερατσίνι.  

ζ) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά μετά την έξοδο της πρώτης σήραγγας. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς Πύλη Ε1 ή Δραπετσώνα, μέσω της Γρ. Λαμπράκη.