Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 6ου Παγκόσμιου Συνεδρίου του IFNA (International Federation of Nonlinear Analysts), στο Ζάππειο Μέγαρο, την Κυριακή 24 Ιουνίου, παρουσία πλήθους καταξιωμένων προσωπικοτήτων από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο.  Το Συνέδριο εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Δρ. Διονύσιος Κούτρας, επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου USF (University of South Florida), τονίζοντας πως είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα, η διοργάνωσηκαι φιλοξενία ενός τόσο σημαντικού παγκοσμίου φήμης θεσμού στην χώρα μας, παρά την δύσκολη πολιτική και οικονομική συγκυρία των ημερών. 

Στη συνέχεια χαιρετισμούς απηύθυναν o Δρ. Χρήστος Τσόκος, Πρόεδρος του IFNA και διακεκριμένος Καθηγητής Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου USF και ο Γρηγόρης Καλογερόπουλος, Πρόεδρος της Σχολής Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Εκ των χορηγών μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο κ. Σπανουδάκης, Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, ο οποίος επίσης απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό.  

Το Συνέδριο διαρκεί από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου και φιλοξενείται στους χώρους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.).
 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  το «IFNA» και το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορούν να αναζητηθούν στις ιστοσελίδες www.ifnaworld.org και http://ifna2012.com.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Παγκόσμιου Συνεδρίου του IFNA ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, καθώς χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση του.