current views are: 1

27 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση03:50

Aισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα, Τετάρτη, σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Δημοσίευση 03:50’
αρθρο-newpost

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα, Τετάρτη, σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα, Τετάρτη, σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Αναλυτικά:

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στα βόρεια και δυτικά όπου και ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κέλσιου.   

Στη Θεσσαλονίκη
θα σημειωθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.  

Στη Μακεδονία και τη Θράκη
θα σημειωθούν νεφώσεις και σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες, Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου     

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο
θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου  

Στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο
θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη   

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη
ο καιρός θα είναι αίθριος, Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 Μποφόρ και τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.   

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ και τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


σχετικα αρθρα