current views are: 1

30 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση14:33

Κυνήγησαν τους διαρρήκτες με σκαμπό

Όχι μόνο δεν κατάφερε να ανοίξει τα δύο καταστήματα στα οποία επιχείρησε να μπει μέσα, αλλά… τις έφαγε κι από πάνω!

Δημοσίευση 14:33’
αρθρο-newpost

Όχι μόνο δεν κατάφερε να ανοίξει τα δύο καταστήματα στα οποία επιχείρησε να μπει μέσα, αλλά… τις έφαγε κι από πάνω!

Όχι μόνο δεν κατάφερε να ανοίξει τα δύο καταστήματα στα οποία επιχείρησε να μπει μέσα, αλλά… τις έφαγε κι από πάνω! Ο λόγος για τον 32χρονο διαρρήκτη που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής επιχείρησε να ανοίξει ένα καφενείο στην οδό Ηπείρου, ακριβώς πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου και στη συνέχεια το υποκατάστημα των Super Markets «Κρόνος» στην οδό Μουρούζη! Λογάριαζε όμως… χωρίς τους γείτονες! Στην αρχή προσπάθησε με ένα κατσαβίδι να ανοίξει την πόρτα του καφενείου.

Για κακή του τύχη όμως έγινε αντιληπτός από… συγγενή του ιδιοκτήτη, ο οποίος με το που τον είδε (άκουσε θόρυβο πρώτα), άρπαξε ένα σκαμπό και κατέβηκε στον δρόμο! Ο διαρρήκτης ήταν «ατζαμής» και του είπε «ρε φιλαράκι δεν πρόλαβα να κάνω κάτι», όμως ο συγγενής φοβήθηκε πως ίσως κρατούσε μαχαίρι ή θα του επιτίθετο με το κατσαβίδι και του έριξε μία «σκαμπουδιά» στα πόδια! Ο δράστης έφυγε τρέχοντας όμως… είχε άλλο στόχο!

Δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά του. Με το ίδιο κατσαβίδι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του super market Κρόνος. Μάλιστα έσπασε σε κάποιο σημείο την τζαμαρία, τον άκουσαν κάποιοι νεαροί διερχόμενοι… και τον πλάκωσαν στο ξύλο!
Όλη η γειτονιά είχε ξεσηκωθεί, οι περισσότεροι δε είχαν μάθει τι είχε συμβεί στο καφενείο και… σχολίαζαν το γεγονός πως ο 32χρονος… τις έτρωγε από όπου και αν περνούσε! Και στην περίπτωση του «Κρόνου» όμως, ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει.

Έχοντας «εισπράξει» αρκετές κλωτσιές, κατευθύνθηκε προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως και «στόχευσε» ένα μηχανάκι. Πριν όμως προλάβει να ανοίξει τη σέλα του (με την ελπίδα πως κάτι θα έβρισκε στον αποθηκευτικό χώρο) τον «τσίμπησαν» αστυνομικοί! Η ομάδα ΔΙΑΣ είχε ειδοποιηθεί, δικυκλιστές έφθασαν στο σημείο και ο δράστης έπεσε εύκολα στα δίχτυα των αστυνομικών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στην ίδια γειτονιά οι διαρρήξεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα προ μερικών εβδομάδων, άγνωστοι, είχαν διαρρήξει και πάλι το καφενείο.

Πηγή: dete.gr


σχετικα αρθρα