Μια ολόκληρη γειτονιά ξεσηκώθηκε στο πόδι στην Πάτρα εξαιτίας ενός περιστατικού με... ροζ περιεχόμενο! Περαστικοί και γείτονες πλατεία Πυροσβεστείου άκουσαν γυναικείες φωνές και αφού βγήκαν στο μπαλκόνι είδαν μια «καυτή» νεαρή να τρέχει ξυπόλητη στο δρόμο και να είναι τυλιγμένη με ένα σεντόνι το οποίο μάλιστα έπεφτε αποκαλύπτοντας μέρος του στήθους της!

Γούρλωσαν τα μάτια οι αυτόπτες μάρτυρες μη μπορώντας να πιστέψουν σε αυτό που έβλεπαν. Η γυναίκα συνέχιζε να τρέχει βρίζοντας χυδαία τον σύντροφό της ο οποίος την κυνηγούσε λίγα μέτρα πιο πίσω.

Τον έβριζε... γυμνή!

Οι περαστικοί, σύμφωνα με το dete.gr, προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τη νεαρή η οποία δεν καταλάβαινε τίποτα. Κατάφεραν ωστόσο να την σταματήσουν και να την πλησιάσει ο σύντροφός της, αλλά τότε τα πράγματα έγιναν τα χειρότερα. Του επιτέθηκε σαν μαινόμενος ταύρος και άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο, ενώ το σεντόνι... έπεφτε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να μείνει εντελώς γυμνή. Τελικά το επεισόδιο έλαβε τέλος και τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των καταστηματαρχών της περιοχής.
TAGS