Το «κουβάρι» της πενταπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα της Κύπρου προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ελληνικές και οι κυπριακές Αρχές μετά τη σύλληψη δύο ανδρών 29 και 40 ετών, στα Εξάρχεια και τη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, και οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Ο μεν 29χρονος που κατοικούσε σε υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές κτίριο, είχε συλληφθεί στις 17.11.2011 κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για εμπόριο 83 κιλών κοκαΐνης το 2010 στη Λευκάδα.  

Στην Αθήνα έφτασε χθες κλιμάκιο της κυπριακής Αστυνομίας που κατάφερε να φτάσει στα ίχνη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία των σωματοφυλάκων γνωστού Κύπριου επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» δήλωσε πως εκείνος ήταν ο στόχος.  

Πηγές κάνουν λόγο για πολλαπλά ταξίδια των φερόμενων ως δραστών στην Κύπρο μέχρι να οργανώσουν και να εκτελέσουν το σχέδιο τους. Αύριο οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στο Εφετείο για να εκτελεστεί το σε βάρος τους διεθνές ένταλμα σύλληψης.