Ζεστός καιρός προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη σχεδόν τη χώρα. Αναλυτικά:

Στην Αττική, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς κελσίου, ενω στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 36, ενω κατά τόπους θα φτάσει εως και 37 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα,ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.