Ένας από τους πρωταγωνιστές του παραδικαστικού κυκλώματος που είχε συγκλονίσει τη χώρα την περασμένη δεκαετία, ο πρώην δικαστής Ευάγγελος Καλούσης επιστρέφει, σύμφωνα με τη Lifo.gr, δυναμικά στα δικαστικά δρώμενα έπειτα από 12 χρόνια στη φυλακή. Ο κ. Καλούσης, γνωστός για την αδυναμία του στις ψηλές γυναίκες από τη Ρωσία, εξού και το παρατσούκλι του «ο δικαστής με τη μεζούρα» ίδρυσε εταιρεία για παροχή νομικών συμβουλών! Η εταιρεία του με την επωνυμία «Kaloussis & Partners» αποτελεί εικάζουμε το συνώνυμο του κύρους και της εγκυρότητας στην παροχή νομικών συμβουλών από τον δικαστή που γνώριζε εκ των έσω πως κινείται το παραδικαστικό κύκλωμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καλούσης καταδικάστηκε αρχικά -το 2008- σε κάθειρξη 20ετών που στην πορεία μετατράπηκε σε 12χρόνια αποφυλακίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του. Ο... δικαστής με τη μεζούρα έχει εγκατασταθεί στα πολυτελή του γραφεία στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας όπου είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πελάτες του γραφείου του.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας «Kaloussis & Partners» διευκρινίζονται οι λόγοι που πρέπει να προτιμηθούν οι υπηρεσίες του:  

«Η μακρόχρονη προηγούμενη δικαστική εμπειρία και νομική παρουσία του ιδρυτή και διευθυντή της Ευάγγελου Α. Καλούση και η επιστημονική εξειδίκευση και δικαστική εμπειρία των τακτικών συνεργατών της, δικηγόρων και έγκριτων νομικών καθώς και τεχνικών συμβούλων άλλων κλάδων, συνδυασμένες με την σε βάθος γνώση του αντικειμένου, εξασφαλίζουν την απόλυτη νομική προστασία του ενδιαφερομένου και - γιατί σε τελευταία ανάλυση αυτό είναι που «μετράει» - την αποτελεσματική και επιτυχή έκβαση του νομικού του προβλήματος».