Μια παρατήρηση και μια λογομαχία ήταν αρκετά, για να ανάψουν τα αίματα στις Πινακάτες στο Πήλιο. Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, όλα άρχισαν γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όταν στο σπίτι ενός κατοίκοι της περιοχής είχαν γιορτή. Ένας Αλβανός διερχόταν έξω από την οικία με δίκυκλο, το οποίο ωστόσο έκανε πολύ θόρυβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν του έκαναν παρατήρηση για τον θόρυβο, ο δράστης έφυγε, αλλά επέστρεψε αργότερα, παρέα με έναν 34χρονο και κρατώντας μαχαίρι.
 
Ο 60χρονος, πατέρας των δύο θυμάτων, θύμα και ο ίδιος του δράστη, βγήκε και λογομάχησε με τον αλλοδαπό, ο οποίος τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ανάμεσά τους προσπάθησε να μπει η 34χρονη κόρη του, η οποία επίσης δέχθηκε πλήγμα με το μαχαίρι στο πόδι της, ενώ ο αδερφός της προσπάθησε να αφοπλίσει το δράστη, αλλά πριν το κατορθώσει, δέχθηκε πλήγματα στο χέρι και ελαφρά στην κοιλιακή του χώρα.

Μετά το επεισόδιο ο δράστης εγκατέλειψε τα θύματά του και το μαχαίρι και εξαφανίστηκε. Ο δεύτερος Αλβανός συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο, με την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα φόνου.

Ο δράστης αναζητείται από προχθές και ομάδες αστυνομικών και της ΟΠΚΕ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.