Με τα νέα οικονομικά προγράμματα OTE Double Playκαι σταθερής τηλεφωνίας συνεχίζεται η νέα εποχή τιμών για τους πελάτες του ΟΤΕ με μειώσεις έως 25%, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τώρα με τα OTE Double Play Απεριόριστα Plus οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να απολαμβάνουν Conn-x, απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά και 60’ προς κινητά. Για τους πελάτες που επιθυμούν μόνο σταθερή τηλεφωνία, ο ΟΤΕ διαθέτει τα ΟΤΕ Απεριόριστα και τα ΟΤΕ Απεριόριστα Plus, με απεριόριστη ομιλία προς σταθερά και 60’ προς κινητά αντίστοιχα.

Τα Νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα Plus προσφέρονται από €30,90/μήνα και έρχονται να προστεθούν στα προγράμματα ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα και ΟΤΕ Double Play Economy, που ήδη διαθέτει η εταιρεία στους πελάτες της (βλ.Παράρτημα).

 

Με τα ΟΤΕ Απεριόριστα από €19,90/μήνα, ο ΟΤΕ παρέχει στους πελάτες του περισσότερη οικονομία.Οι παραπάνω προσφορές απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους συνδρομητές και διατίθεται καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.ote.gr.


* Η τιμή προσφοράς ισχύει για τους πρώτους 6 μήνες και αφορά και συνδέσεις ελάχιστης διάρκειας 12 μηνών.


Υφιστάμενα προγράμματα Double Play