current views are: 1

5 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση09:34

Aφέθηκε ελεύθερος ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δημοσιογράφοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Γεωργιάδης έπειτα από την αυτόβουλη προσελευσή τους στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δημοσίευση 09:34’
αρθρο-newpost

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δημοσιογράφοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Γεωργιάδης έπειτα από την αυτόβουλη προσελευσή τους στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δημοσιογράφοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Γεωργιάδης έπειτα από την αυτόβουλη προσελευσή τους στον εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σήμερα το πρωί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο αρχισυντάκτης της zougla.gr, Νίκος Γεωργιάδης, προσήλθαν αυτοβούλως στην Εισαγγελία Αθηνών καθώς είχε κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον τους ο δημοσιογράφος Κώστας ΒαξεβάνηςΟ εισαγγελεάς αποφάσισε τελικώς ότι οι δημοσιογράφοι θα καταθέσουν ανωμοτί για τη μήνυση από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε αναρτήσει στο site του δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, ο οποίος υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Ο κ. Βαξεβάνης είχε μηνύσει και το Γιώργο Σούρλα για αυτό παραθέτοντας μάλιστα στη μήνυση του όλα τα δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες του κ. Σούρλα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Οι κ. Τριανταφυλλόπουλος και Γεωργιάδης, παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα έπειτα από γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα, αποτελούν διαρκές αδίκημα.

Το ιστορικό της κόντρας Τριανταφυλλόπουλου- Βαξεβάνη 

Η σύγκρουση των δύο δημοσιογράφων άρχισε όταν ο Κώστας Βαξεβάνης άσκησε σκληρή κριτική στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα νανοβιονικά γιλέκα που πωλούσε μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του και του site zougla.gr.
Ο κ. Βαξεβάνης έκανε λόγο για αντιδεοντολογικές πρακτικές του συναδέλφου του ζητώντας την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.

Ως απάντηση στην εν λόγω κριτική ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων και την διακοπή της εκπομπής του κ. Βαξεβάνη το «Κουτί της Πανδώρας». Η Δικαιοσύνη ωστόσο δεν έκανε δεκτό το αίτημα του δημοσιογράφου και κάπως έτσι ξέσπασε ο… πόλεμος με τους δύο άνδρες να βρίσκονται σε διαρκείς συγκρούσεις μέσω των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων τους.

 


σχετικα αρθρα