Το καλοκαίρι η ζέστη χτυπάει «κόκκινο», μια βολική ιδέα είναι να πιάνουμε τα μαλλιά μας αλογοουρά. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να είστε χτενισμένη από την μέρα μέχρι τη νυχτερινή σας έξοδο. Εύκολα, απλά και ανέξοδα.

Υπάρχουν πολλά είδη αλογοουρών, περιποιημένη ψηλά ή χαμηλά, ανακατεμένη, βρεγμένη, στο πλάι. Ανάλογα με το στύλ σου, επέλεξε αυτή που ταιριάζει.

Για να πετύχουμε μια περιποιημένη αλογοουρά, χαμηλά η ψηλά, βάζουμε αφρό και χτενίζουμε πολύ καλά τα μαλλιά μας. Με τη χτένα τα σπρώχνουμε στο ύψος που θέλουμε κρατώντας τα με το άλλο χέρι.

Στην ανακατεμένη αλογοουρά αφήνουμε τα τσουλουφάκια των μπροστινών μαλλιών ελεύθερα να ακολουθήσουν το δρόμο που θέλουν και πιάνουμε τα υπόλοιπα ψηλά. Είναι ιδανική όταν έχουμε αφέλειες.

Για να αποκτήσεις βρεγμένη αλογοουρά απλά πέρασε τα μαλλιά με λίγο gel και πιάσε τα χαμηλά. H «wet αλογοουρά» σου είναι έτοιμη.

Τέλος, η πλαγιαστή αλογοουρά αποτελεί το πιο trend χτένισμα του  είναι να φέρεις τα μαλλιά σου στο πλάι και πιάσε τα. Ιδανικά, στερέωσε τα με ένα λαστιχάκι με λουλούδι και τραβήξτε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Πηγή: myworld.gr