Δύο γνωστές οικογένειες της Πάτρας, θα βρεθούν πλέον αντιμέτωπες στα δικαστήρια. Η μία, αυτή του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου, γονείς του άτυχου Πάνου και η δεύτερη, αυτή του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, η σύζυγος του οποίου οδηγούσε το μοιραίο τζιπ που χτύπησε τον άτυχο νεαρό ποδηλάτη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου η οικογένεια Δούρου «πάγωσε»! 

Συγκλονιστικά τα όσα έγραψε στο facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου: «Πόσο ακόμα? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τούς γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για την νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς ενώ εκείνοι έκαναν το 40 ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν..... εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος»;

Στην ιστοσελίδα της η Φαίδρα Δούρου, μητέρα του Πάνου δημοσιεύει φωτογραφίες του γιου της. Η οικογένεια δείχνει συγκλονισμένη και από ένα ακόμη στοιχείο... 

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σύρου, την ημέρα που ο Πάνος έφευγε από τη ζωή, ο νυν υφυπουργός Οικονομικών και η σύζυγός του έκαναν διακοπές στο νησί, αφού εκεί διατηρούν εξοχικό! Αναμφισβήτητα οι πάντες έχουν δικαίωμα στις διακοπές. Όμως η οικογένεια δηλώνει πως κανείς από την οικογένεια Μαυραγάνη δεν συμπαραστάθηκε.

Πηγή: dete.gr