Άγριο φονικό διαπράχθηκε σήμερα το απόγευμα στη Λεμεσό όταν ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν 45χρονο Ιρανό μπροστά στα έντρομα μάτια της συζυγού και των παιδιών του. Ο 74χρονος δράστης και το θύμα διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία όταν ο πρώτος ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως με τη συμπεριφορά του θύματος και του έριξε στο κεφάλι.  Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, το θύμα βρέθηκε νεκρό στο ασανσέρ της πολυκατοικίας ενώ ο δράστης είχε ταμπουρωθεί για αρκετή ώρα στο διαμέρισμα του και απειλούσε ότι όποιος τον πλησιάσει θα τον πυροβολήσει με το κυνηγετικό όπλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού όταν ο 14χρονος γιος του Ιρανού ανέβηκε σε κομπρεσέρ κλιματιστικού του, που βρίσκεται δίπλα από το μπαλκόνι τους διαμερίσματος του ηλικιωμένου.

Τότε, ο 74χρονος φέρεται να έκανε παρατήρηση στο μικρό σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα ο 14χρονος να επικοινωνήσει με τον πατέρα του. Λίγα λεπτά αργότερα το θύμα έφθασε στο σπίτι του, στάθμευσε το όχημα του σε παρακείμενο βενζινάδικο και λογομάχησαν με τον ηλικιωμένο που βρισκόταν στο μπαλκόνι του.

Ακολούθως το θύμα ανέβηκε στο πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του δράστη αλλά εκεί δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Ο δράστης φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, πως πυροβόλησε το θύμα από φόβο διότι, την ώρα που λογομαχούσαν, αντιλήφθηκε τον 45χρονο να βάζει το χέρι στη τσέπη του και κατάλαβε ότι θα βγάλει μαχαίρι.

Αμέσως μετά το φονικό που διαπράχθηκε δεκαπέντε λεπτά πριν από τις έξι, ο δράστης κλείστηκε στο διαμέρισμα του αλλά με την παρέμβαση αστυνομικών παρέδωσε το όπλο του φόνου και παραδώθηκε, όπως αναφέρει . Τραγική φιγούρα η Ιρανή σύζυγος του θύματος και τα δυο παιδιά τους 14 και 4 ετών.