Και ναι ήρθε η ώρα της παραλίας και του φραπέ, του τέλειου μαυρίσματος και της θάλασσας. Το μακιγιάζ σου στην παραλία δεν πρέπει να παραβαίνει ορισμένους σημαντικούς κανόνες μακιγιάζ και εσύ πρέπει αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική όταν βάφεσαι για να πας για μπάνιο! Διάβασε παρακάτω όλα τα μυστικά του μακιγιάζ της παραλίας και ξεχώρισε και εκεί με την ομορφιά σου.   Το καλοκαιρινό μέικ-απ και η πούδρα: πρέπει να είναι πολύ διακριτικά! Πόσες φορές δεν έχεις δει κάποια στην παραλία που πάει να κολυμπήσει με τον στόκο στο πρόσωπο της και δεν σου αρέσει καθόλου η εικόνα; Έτσι λοιπόν και εσύ φρόντισε να μην το παρακάνεις με το μέικ-απ σου και φυσικά πρόσεξε μην έχεις αποκλείσεις στην απόχρωση που θα διαλέξεις.   
Μόλις πάρεις λίγο χρωματάκι τρέξε να βρεις την απόχρωση εκείνη που σου ταιριάζει τώρα και άπλωσε μια ελαφριά στρώση στο πρόσωπο σου αφού πρώτα έχεις ενυδατώσει την επιδερμίδα σου.  

Μάτια μου: το μακιγιάζ των ματιών σου καλό είναι να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται και αυτό σημαίνει ότι λίγη μάσκαρα είναι ικανή να δώσει στο βλέμμα σου την ένταση που έχει ανάγκη χωρίς να χρειάζεται να απλώσεις σκιά για να δώσεις έμφαση.  

Ρουζ me up: το ρουζ μπορεί όλο τον χρόνο να είναι απαραίτητο για να σου δώσει χρωματάκι όμως στην παραλία καλό είναι αν μην το παρακάνεις για εύλογους λόγους.   

Καλό είναι να απλώσεις λίγο ρουζ στα μάγουλα με κυκλικές κινήσεις από το τόξο της μύτης με φόρα προς το αυτί- και το μέτωπο για αν χαρίσεις ροδαλή όψη στο προσωπάκι σου μόνο αν το δέρμα σου δεν έχει την τάση να κοκκινίζει πολύ από φυσικού του κάτω παό τον ήλιο. Διαφορετικά είναι υπερβολή να γίνεις ροζ σαν πατζάρι και καλό θα ήταν να προσέξεις τις υπερβολές όταν κρατάς πινέλο!  

Μπρόνζερ me up: και ναι μπορεί το καλοκαίρι να έχει χίλια πράγματα που σε ενοχλούν όμως το μπρόνζερ είναι με το μέρος σου! Αν θέλεις sun kissed όψη τότε μια στρώση μπρόνζερ στα σημεία του προσώπου σου που βλέπει ο ήλιος είναι ό,τι πρέπει: μύτη, μέτωπο και μάγουλα παίρνουν χρώμα στη στιγμή.  

Βρεγμένα κόκκινα χείλη: τα χειλάκια σου έχουν πρωταρχικό ρόλο στο καλοκαιρινό σου μακιγιάζ και είναι το επίκεντρο με όλα αυτά τα ζουμερά και ναζιάρικα καλοκαιρινά χρώματα: ζουμερά κοραλλί και φωτεινά πορτοκαλί και απαλά girlie ροζ χρωματίζουν απαλά και φυσικά τα χειλάκια σου.  

Τα λιπ-γγκλος σε ανοιχτή σχεδόν φυσική απόχρωση είναι μια τέλεια επιλογή που μπορείς να κάνεις για φυσική λάμψη στην παραλία: μπεζ, απαλό ροζ και παλ κοραλλί είναι με το μέρος σου.  

Πηγή: womenonly.gr