Για ακόμη μια φορά, έρχεται στην δημοσιότητα η κακή κατάσταση του κτιρίου του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου στην Μπάρα Τρικάλων. Το κτίριο, έχει σοβαρά προβλήματα που χρήζουν άμεσης επέμβασης συντήρησης πριν σοβάδες πέσουν σε …κεφάλια αθλούμενων.

Κατά την είσοδο στον αθλητικό αυτό χώρο, απουσιάζει από τον σκουριασμένο ιστό η Ελληνική σημαία, δεσπόζει η σπασμένη πινακίδα όπως και τα σπασμένα μαρμάρινα σκαλοπάτια και στις δύο εισόδους του Γυμναστηρίου.

Σπασμένα τζάμια, καταστραμμένες λάμπες φωτισμού, σπασμένα πλακάκια, απαρχαιωμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις και βρύσες χωρίς …νερό,  είναι μερικά από όσα υπάρχουν στα αποδυτήρια και στους βοηθητικούς χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Στον αγωνιστικό χώρο, σε 2 σημεία το παρκέ έχει …φουσκώσει και απαιτείται άμεση αλλαγή πριν υπάρξουν τραυματισμοί αθλητών, στα πλαϊνά του γηπέδου, κυριαρχούν οι …γόπες από τσιγάρα, ο χώρος για τα ΑμΕΑ, είναι… απαγορευτικός ακόμα και για αρτιμελείς αθλητές, ενώ το στρώμα γυμναστικής χρειάζεται αντικατάσταση ή αν μείνει το ίδιο μια …μυοκτονία…

Η εξέδρα είναι σε άθλια κατάσταση με τα σπασμένα τζάμια να καραδοκούν τα υπολείμματα τους να … σφάξουν θεατές.

Ο περιβάλλον χώρος είναι επιεικώς σε άθλια κατάσταση και μόνο χώρο άθλησης δεν θυμίζει, ενώ οι τοίχοι είναι γεμάτοι συνθήματα…

Πηγή: trikalanews.gr