Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 16χρονη από τη Βουλγαρία, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τον οποίο σχεδίασε έστησε η πεθερά της. Σύμφωνα με την αστυνομία, για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί 6 άτομα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα.

Η 16χρονη που συζούσε με νεαρό ομοεθνή της στο Ρέθυμνο, έψαχνε για δουλειά, καθώς με δυσκολία τα έβγαζαν πέρα.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, της τηλεφώνησε η πεθερά της και της ζήτησε να ετοιμαστεί, καθώς θα περνούσε μαζί με τον άντρα της και έναν φίλο τους, για να την πάρουν για μια δουλειά, σε ταβέρνα χωριού του Ρεθύμνου.  

Σύμφωνα με το «Έθνος», η ανήλικη ετοιμάστηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο των πεθερικών της. Όπως ανέφερε αργότερα σε αστυνομικούς, πήγαν σε μια αγροτική τοποθεσία έξω από χωριό της πόλης, αλλά δεν υπήρχε ταβέρνα. Την οδήγησαν σε μία στάνη όπου ήδη περίμεναν 4 αλλοδαποί.

Την άφησαν εκεί και αφού τη βίασαν ομαδικά, η πεθερά της επέστρεψε για να την πάρει. Σύμφωνα, μάλιστα, με την καταγγελία, της πέταξε 50 ευρώ και την προειδοποίησε να μη μιλήσει σε κανέναν για όσα συνέβησαν εκεί.  

Η 16χρονη όμως αφού επέστρεψαν στο σπίτι πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε όσα είχαν συμβεί σε βάρος της. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και η πεθερά.

Το λόγο για την υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, έχει η δικαιοσύνη, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων όσων εμπλέκονται συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.