Η Μπλέικ Λάιβλι όπως και πολλές άλλες διάσημες σταρ έχουν δείξει την προτίμηση τους για την μοναδική κι σούπερ καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά: την κοτσίδα-ψαροκόκκαλο.   Για να πετύχεις το πιο σούπερ και σέξι λουκ της κοτσίδας στην ψηλή εκδοχή της δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις πιστά τα παρακάτω βήματα και να νιώσεις σαν την πιο σέξι θεά του καλοκαιριού!  

Πέτυχε εύκολα και απλά την ψηλή κοτσίδα-ψαροκόκκαλο της Λάιβλι και εντυπωσίασε χωρίς προηγούμενο! Καλοκαιρινή, βολική και πολύ εύκολη για να την πετύχεις η κοτσίδα-ψαροκόκαλο συνεχίζει και φέτος να είναι απόλυτα in και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις 4 πολύ εύκολα βήματα για να την πετύχεις και να τραβήξεις τα βλέμματα.  

Βήμα πρώτο: ξεκίνησε πιάνοντας τα μαλλάκια σου σε ψηλή αλογοουρά ( αν θέλεις ένα πιο χαλαρό και όζοι τόσο στιλιζαρισμένο αποτέλεσμα τότε πήγαινε απευθείας στο δεύτερο βήμα) και στη συνέχεια χώρισε την αλογοουρά σε δύο ίσες ενότητες ή απλά χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο ενότητες αν δεν σε ενδιαφέρει αν θα είναι ψηλή ή χαμηλή η αλογοουρά.  

Βήμα δεύτερο: πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών από την δεξιά εξωτερική πλευρά (από τις ενότητες που έφτιαξες) και πέρασε την επάνω ώστε να βρίσκεται μαζί με την αριστερή ενότητα από μέσα.   

Βήμα τρίτο: επανέλαβε την ίδια κίνηση από την αριστερή πλευρά. Ανάλογα με το πόσο "χοντρή" θέλεις να είναι η πλέξη της μπορείς να παίρνεις και την ανάλογη ποσότητα μαλλιών. Συνέχισε να κάνεις την ίδια κίνηση μέχρι να φτάσεις περίπου λίγα εκατοστά πριν το τελείωμα των μαλλιών σου.   

Βήμα τέταρτο: «σφράγισε» το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι και έχεις έτοιμη την πιο σέξι και ψηλή κοτσίδα-ψαροκόκκαλο. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να για να δείχνει πιο ατημέλητη η κοτσίδα μπορείς να δημιουργήσεις κίνηση «σπρώχνοντας» απλά τα μαλλάκι (της κοτσίδας) προς τα επάνω δημιουργώντας έτσι περισσότερη κίνηση όπως έκανε και η Μπλέικ Λάιβλι. Για να προσθέσεις ένα ιδιαίτερο ύφος στο χτένισμα σου δεν έχεις παρά να στολίσεις την κοτσίδα σου με ένα κοκαλάκι-κόσμημα στο τελείωμα της αλογουρά που θα κάνει την διαφορά!  

Πηγή: womenonly.gr