Ανάστατοι είναι από το πρωί οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής Κρίνι Ριμόντι στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, έπειτα από τα καμώματα κάποιου ασυνείδητου, που για άγνωστο λόγο τα έβαλε με ένα δένδρο της περιοχής, κόβοντας τον κορμό του στα δύο. Το δένδρο που έχει ήδη αρχίσει να ξεραίνεται, κοσμούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια την περιοχή του ιστορικού κέντρου στα "Βρυσάκια”.

Έκπληκτοι το πρωί οι επαγγελματίες της περιοχής, όταν  πήγαν για να ανοίξουν τα καταστήματα τους, διαπίστωσαν πως κάποιο ανθρώπινο χέρι είχε κόψει στα δύο τον κορμό της κληματαριάς, όπως λένε, με αποτέλεσμα το δένδρο να έχει ήδη αρχίσει να ξεραίνεται.

Η τωρινή πράξη του ασυνείδητου που τα έβαλε με την  κληματαριά, έχει κυριολεκτικά εξοργίσει κατοίκους και επαγγελματίες στην παλιά πόλη, μιας και όπως μας είπαν, πριν λίγα χρόνια κάποιος είχε βάλει φωτιά στην ίδια κληματαριά, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ για να επιζήσει.

Το εν λόγω δένδρο που κοσμούσε κυριολεκτικά την περιοχή του ιστορικού κέντρου κοντά στα "Βρυσάκια", πέρα από την ομορφιά του, δημιουργούσε και ένα φυσικό πέπλο για τους επισκέπτες που κάτω από τον ίσκιο του, μπορούσαν να απολαύσουν τον καφέ τους.

Πηγή: neatv.gr